Македонија

Без вода улиците Сердарот и Никола Тесла

Без вода улиците Сердарот и Никола Тесла

Поради дефект без вода денеска ќе бидат улиците Сердарот под станица улица 12 број 4 и Никола Тесла до зградата број 8.

Корисниците од улицата Сердарот ќе бидат без вода од 10:30 па се до санирање на дефектот, додека корисниците од улицата Никола Тесла без вода ќе бидат од 10:40 часот додека дефектот не биде саниран.