Македонија

Без вода утре дел од Радишани

Без вода утре дел од Радишани

Без вода утре, од 8:30 до отстранување на дефект, ќе бидат корисниците од улицата „Радишанска“ краци 1, 3, 5, 7, 9 и 11, во општина Бутел.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради дефект на огрлица од ф – 250 мм на улицата „Радишанска“ бр.64.