Македонија

Без вода утре дел од улица Бутелска

Без вода утре дел од улица Бутелска

Дел од улицата Бутелска утре ќе биде без вода, поради интервенција на екипи на ЈП Водовод и канализација на водоводната мрежа.

Поради монтажа на воздушен вентил од Ф80 мм на улицата Бутелска кај старата последна автобуска станица на линијата 57 во населба Бутел, од 9 часот до завршување на монтажата без вода ќе бидат дел од корисниците на улицата.