сабота, 29 јули 2017  |  Вести денес: 22

Без вода утре Драчево, Студеничани, Батинци, Моране и Зелениково

Корисниците од населбата Драчево и селата Студеничани, Батинци, Моране и Зелениково утре ќе останат без вода за пиење до санира на дефект на улицата „Борис Трајковски“.

133477561

Поврзани вести

Регионалниот центар за справување со кризи на Град Скопје информира дека граѓаните од овие населени места ќе бидат без водоснабдување до санирање на уличниот дефект од Ф-600 мм на улицата „Борис Трајковски“ бб, пред мостот Драчево.

Најчитани вести