Македонија

Без вода утре улицата Орце Николов

Без вода утре улицата Орце Николов

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по информација од ЈП Водовод и Канализација, известува дека поради работи на отстранување уличен дефект на улицата Орце Николов бр.74, утре во периодот од 9.30 часот па се до отстранување на дефектот, без вода ќе останат корисниците лоцирани на улицата Орце Николов