четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Без вода утре Жданец, Трнодол и дел од Козле

bez-voda

Последни вести

Без водоснабдување утре во периодот од 9 часот до завршување на работите, можно е да останат жителите од населбите Жданец, Трнодол и дел од Козле во општина Карпош.

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје по известувањето добиено од ЈП Водовод и канализација соопшти дека прекинот во водоснабдувањето е поради одредени технички зафати во резервоарот за вода – Жданец.

Најчитани вести