Македонија

Без вода Жеглање, Јужноморавска и Фуштанска

Без вода Жеглање, Јужноморавска и Фуштанска

Поради дефект на шибер затварач на улица Јужноморавска раскрсница со улица Фуштанска, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Жеглање, Јужноморавска и Фуштанска од 14 часот па се’ до санирање на дефектот.