Македонија

Без вода жителите на 8-ми Септември

Без вода жителите на 8-ми Септември

Поради дефект на шибер затварач профил Ф-80 милиметри на булевар 8-ми Септември наспроти Спортскиот центар „Борис Трајковски“, денеска девет часот па се до санирање на дефектот без водоснабдување ќе останат корисниците на потегот од булеварот 8-ми Септември па се’ до Градски Парк