Македонија

Без вода жителите на Васил Ѓоргов во Скопје

Без вода жителите на Васил Ѓоргов во Скопје

Од јавното претпријтие „Водовод“ известуваат дека поради дефект на водоводна мрежа на улица Васил Ѓоргов број 22, денеска без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 13:30 часот, па се до санирање на дефектот.