Македонија

Без вода жителите на Добри дол

Без вода жителите на Добри дол

Поради дефект на водоводната мрежа корисниците во село Добри Дол ќе останат без вода.

Без вода тие ќе бидат од 12:30 часот па до санирањето на дефектот.