Македонија

Без вода

Без вода

Јавното претпријатие “Водовод и канализација”, информира дека поради дефект , прекин во водоснабдувањето ќе има на улицата Македонско-косовска бригада.

Корисниците од оваа улица, повторно ќе бидат снабдени со вода, откако екипите на ЈП “Водовод и канализација” ќе го отстранат дефектот.