сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 46

Би сакале, ама не можеме да се споредиме со СДСМ – Тие не отвораа фабрики, туку затвораа

СДСМ се плаши од избори и тоа постојано го покажува.

vmro

Последни вести

Им благодариме на СДСМ што актуелизираат вакви теми во кои можеме да ја потсетиме јавноста дека благодарение на политиките и посветеноста на владата предводена на ВМРО-ДПМНЕ беа донесени 50-тина странски инвеститори, како на пример: Кромберт и Шуберт во Битола, Џонсон Контролс во Штип и Струмица, Ван Хол, Амфенол во Кочани, Кемет електроникс, Витек, Маккарт во Велес, ОДВ електрик во Охрид, Гентерм во Прилеп, Техникал Текстајл во Штип, Антура во Кочани, Ендава, КСС во Кичево, Кофикаб, Ејп ленд во Ресен, Гришко во Демир Хисар и уште десетици  други производствени погони низ цела Република Македонија кои обезбедуваат десетици илјади работни места, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ.

Тоа што неколку фирми не ги реализираа инвесетициите кои и самите ги најавуваа е резултат на тешката економска криза која ја за

Најчитани вести