Македонија

Бидете хумани, донирајте за помош на младиот Даниел

Бидете хумани, донирајте за помош на младиот Даниел

На уште еден млад човек му е потребна вашата помош.

Даниел боледува од повеќе болести и бараш помош од секој хуман граѓанин да помогне.

Да му помогнеме да Даниел да си го врати својот нормален живот.

1danieldonacii

Донирајте, бидете хумани!