петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 38

Бидете хумани – На младиот Никола му е потребна помош!

nikola500 (1)

Последни вести

На младиот 26 годишен Никола Докиќ му е дијагностицирана болеста Хочинг лимфом со која се бори од 2007-ма година.

Терапијата која му е потребна, поради финансиска исцрпеност, не е во можност да ја обезбеди самиот. Се работи за терапија за која се потребни 36.000 евра. Покажете ја својата хуманост, донирајте и помогнете ова младо момче полно со ентузијазам да продолжи со животот.

donacija500

Покрај донирање на телефонскиот број 077/ 143-144, може да донирате парични средства на следнава жиро смета на Никола Докиќ:

2500100002239-38 Шпаркасе банка

Дополнително, ќе бидат отворени телефонски линии за донација и од другите мобилни оператори за кои навремено ќе бидете известени.

Најчитани вести