Македонија

Бидете хумани, спасете живот на една мајка!

Бидете хумани, спасете живот на една мајка!

Да спасиме една мајка, да спасиме едно семејство!

Четириесет и шест  годишната Сузана Секуловска , мајка на три малолетни деца боледува од карцином на црниот дроб.

Лекарите во Кина и ветуваат успешно лекување со соно фото динамична терапија, но лекувањето чини 15.000 евра.

Лекувањето треба да започне што е можно побрзо, затоа се молат сите хумани граѓани да помогнат со донации на

Телефонскиот број 077143775 на ВИП Операторот

Teлефонски број 075 143 161 за ОНЕ Операторот

Телефонскиот број 070143183 на Т-Мобиле Операторот

И на жиро сметка на Тутунска Банка 210-5016177261.82