Секс

Бидете сензуални, продолжете го уживањето по сексот

Бидете сензуални, продолжете го уживањето по сексот

По страственото водење љубов, постојат многу сенсзуални начини преку кои може да се продолжи уживањето. Еве неколку од нив:

Зборувајте му

Мажите сакаат да слушаат за нивните успеси посебно од ваша уста. Пофалете го. Кажете му што најмногу ви се допаднало. Вашиот комплимент сигурно ќе му годи и ќе го држи буден и задоволен уште долго време.

Поделете ги тушот и кадата

Предложете туширање или купка. Било која ситуација во која ќе бидете голи, мокри и блиски ќе биде добитна комбинација. Меѓусебно масирање, триење, галење и топла вода, ја продолжуваат посторгазмичката енергија.

Измасирајте го

Крајот на сексуалниот однос не значи дека треба да престанете со допирите и галењето. Масажата е одличен начин за продолжување на физичкиот контакт и возбудата.

Допирајте се

Ако по првата рунда не сте задоволни, а тој е исцрпен-мастурбирајте. Преземете ги работите во свои раце, а нему оставете ја можноста да ви се придружи ако посака.

Доближете се еден до друг

И покрај мислењето дека мажите не сакаат галење по секс и тие сакаат да ја почувствуваат вашата близина, затоа без здрав вгнездете се кај него.