Спорт

Билетите за Вардар – Фленсбург по цена од 250 до 500 денари

Билетите за Вардар – Фленсбург по цена од 250 до 500 денари

Македонскиот ракометен шампион Вардар, објави дека в четврток ќе ги пушти во продажба билетите за четвртфиналетово 17 часот, во Лигата на шампионите против германскиот Фленсбург.

Натпреварот ќе се играна 26-ти април во Спортскиот центар „Борис Трајковски”. Цените на билетите ќе се движат од 250 до 500 денари, во зависност од позицијата на трибините во салата.

Влезниците за блоковите М7, М8 и М9, кои се зад голот, ќе чинат 250 денари, за најголемиот дел од блоковите Б3, Б4, Б5, Б6, Б7, Б8, Б9, Б10, Б11, Б12, Б14 ќе треба да се платат по 300 денари, додека местата на централните блокови М1, М2, М3, М4, М12, М13, М15 ќе чинат по 500 денари.