недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Биометеоролошка прогноза: Како ќе влијаат временските промени на нас?

Graziella

Graziella

Поврзани вести

Според биометеоролошката прогноза на во пладневните часови кај поголем број на луѓе можна е појава на главоболки, но и болки во колената, грбот и на вратот.

Во попладневните часови кај поголем број на луѓе можна е сонливост, а кај некои пак ќе се појави и чувство на тежина во главата.

Во вечерните часови болките кои се од ревматски карактер, но и оние кои се од артритични промени ќе се поупорни.

 

Најчитани вести