Магазин

Сурогат-мајка ќе им роди дете на Бијонсе и Џеј Зи

Сурогат-мајка ќе им роди дете на Бијонсе и Џеј Зи

Додека Бијонсе патува низ светот одржувајќи ги своите концерти, сурогат мајка ќе го донесе на свет второто дете на познатата дива и раперот Џеј Зи.

Поминаа три години откако Бијонсе ја роди ќерката Блу Ајви, па не е изненадување што двојката сега реши да го прошири семејството.

Бијонсе и Џеј Зи одлучиле за второто дете да побараат помош од сурогат-мајка и веќе наголемо започнале со овој процес.
Тие изјавиле дека неколку месеци се обидувале пејачката да остане бремена, но безуспешно.