Спорт

Бисер балкански ечеше во прес-центарот! (ВИДЕО)

Бисер балкански ечеше во прес-центарот! (ВИДЕО)
На радоста на нашите фудбалери и немаше крај, а во прес-центарот се разви оро и одекна познатата БИСЕР БАЛКАНСКИ! Бисери МАКЕДОНСКИ, уживајте во радоста!

Македонската фудбалска репрезентација до 21 година испиша историја во мак-фудбалот и обезбеди пласман на ЕП 2017.