вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 45

Битола и денеска на нозе – избори за излез од кризата

Со транспарент „За Македонија се работи“, битолчани испратија порака дека бараат одржување на изборите на 5 јуни со цел излез од политичката криза.

Битола и денеска на нозе – избори за излез од кризата

Битола и денеска на нозе – избори за излез од кризата

Последни вести

Голем број битолчани и вечерва се собраа да ја искажата својата поддршка за Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

bitola gdom bitola gdom3

bitola gdom2

Најчитани вести