петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 49

Битола со масовнa поддршка за големиот собир на ВМРО-ДПМНЕ

Во СЦ „Борис Трајковски“ денес се заокружува викендот на трибини, собири и партиски настани на кои се говореше за низа проекти и реформи во повеќе сектори.

bitola-avtobusi-640x480

Последни вести

Огромен број на битолчани утрово тргнаа кон Скопје за да бидат дел од големиот собир на ВМРО-ДПМНЕ.

Во СЦ „Борис Трајковски“ денес се заокружува викендот на трибини, собири и партиски настани на кои се говореше за низа проекти и реформи во повеќе сектори.

bitola-sobir-640x480

На денешниот собир пред насобраните граѓани ќе се обрати лидерот на владејачката партија, Никола Грувески.

bitola-avtobusibitola-avtobusi2bitola-sobir2bitola-sobir3

Најчитани вести