Македонија

Битола на нозе пред големиот собир пред Собрание

Битола на нозе пред големиот собир пред Собрание

Огромен број на поддржувачи на владејачката политика и владините реформи ќе се соберат вечер пред македонското Собрание на големиот народен собир.

Неколку часа пред големиот собир Битола е на нозе, огромен број луѓе се подготвуваат да се упатат кон Скопје и да ја дадат својата поддршка за силна Mакедонија.

2-500

3-500

4-500

5-500

6-500

7-500