Македонија

Битолчанец паднал од покрив и починал

Битолчанец паднал од покрив и починал

Битолчанецот С.М. вчера околу 11 часот се качил на покривот од викендицата во селото Стрежево сакајќи да ги менува ќерамидите. Во еден момент изгубил рамнотежа и паднал.

Од внатрешните повреди тој веднаш починал. Смртта кај битолчанецот ја констатирала екипа на Итна помош.