Македонија,Крими хроника

Битолчанец украл алуминиумски материјали вредни околу 4 илјади евра

Битолчанец украл алуминиумски материјали вредни околу 4 илјади евра

Деветнаесетгодишниот битоланец В.К. доби кривична пријава за „тешка кражба“.

Тој од просториите на „Аквапура“ одзел поголема количина алуминиумски материјали и причинил материјална штета од околу 240.000 денари.