Македонија

Битолчанец влегол во спалната на поранешната жена и се заканувал дека ќе ја убие

Битолчанец влегол во спалната на поранешната жена и се заканувал дека ќе ја убие

-На 24 април година околу 16 часот пријавениот влегол во спалната соба на поранешната сопруга, со викање ја разбудил и со кујнски нож и се заканил дека ќе ја убие. Потоа почнал да турка и влече низ ходникот, по што нивниот син дошол да ги раздели, информираат од полицијата.

Пријавениот сам паднал во ходникот по што повикал полиција.