понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 78

Битолчани на народен собир за одбрана на Македонија

Битолчани на народен собир за одбрана на Македонија

Битолчани на народен собир за одбрана на Македонија

Последни вести

Граѓаните на Битола масовно излегоа на народен собир предводен од Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Граѓаните од сите генерации порачаа дека изборите на 5-ти јуни треба да се одржат затоа што по нив ќе биде решена кризата во која СДСМ ја втурна Македонија.

oh2-gdom

oh3-gdom

oh-4gdom

Најчитани вести