Македонија

Битолчани порачаа: ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ! (ФОТО)

Битолчани порачаа: ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ! (ФОТО)

Илјадници битолчани попладнево излегоа на улиците да дадат поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ). Тие побараа разрешување на политичката криза преку избори на 5-ти јуни.

Како што се гледа и на фотографијата, граѓаните на Битола во масовен број порачаа: ЗА МАКЕДОНИЈА СЕ РАБОТИ!