вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 10

Бизнисмените задоволни од акцијата „Притисни црвено копче“

Бизнисмените задоволни од акцијата „Притисни црвено копче“

Бизнисмените задоволни од акцијата „Притисни црвено копче“

Последни вести

Акцијата „Притисни црвено копче“, што во соработка со стопанските комори ја спроведуваат Управата за имотно-правни работи и Министерството за финансии, како мерка за помош на бизнис-субјектите во пријавувањето проблеми од имотно- правна природа, при укажувањето на можностите за нивно надминување и давање насока за следните чекори кон нивно надминување, за стопанствениците претставува непроценлива помош што мора да се искористи.

За сопственикот на компанијата „Ариљеметал“ Богослав Ангелоски, таквата помош што и се нуди на бизнис-заедницата претставува мошне важен сегмент во работењето на секој правен субјект, осо

Најчитани вести