Македонија

Блокиран сообраќајот на патот Струмица – Ново Село

Блокиран сообраќајот на патот Струмица – Ново Село

Магистралниот пат Струмица – Ново Село кај селото Дабиле од 12:15 часот е блокиран за сообраќај поради протест на околу 100-тина земјоделци.

Автомото сојузот на Македонија информира дека сообраќајот се пренасочува по алтернативен пат.