вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 3

„Богородица“ и „Меџитлија“ затворени за сообраќај

Граничниот премин „Богородица“ денеска од 10:00 часот е затворен за сообраќај, соопшти Автомото сојузот на Македонија.

Во прекин сообраќајот на граничниот премин „Богородица“

Поврзани вести

Граничниот премин „Богородица“ денеска од 10:00 часот е затворен за сообраќај, соопшти Автомото сојузот на Македонија.

Од 09:00 до 13:00 часот и од 17:00 до 21:00 часот денеска во целосен прекин ќе биде и сообраќајот при влез и излез од Грција на ГП „Ники“ (ГП Меџитлија), поради штрајк на грчките земјоделци-(фармери).

Блокада на грчките земјоделци

Блокада на грчките земјоделци

Инаку загубите поради штрајкот на грчките земјоделци за земјите од Регионот се големи. Кој во Регионот претпрел најголеми загуби од блокадите, проследете на следниот линк.

Најчитани вести