Свет

Бомба на ИД – најверојатна причина за падот на рускиот Ербас

Бомба на ИД – најверојатна причина за падот на рускиот Ербас

Доказите досега укажуваат на тоа дека најверојатна причина за падот на рускиот Ербас е бомба подметната од страна на џихадистите на ИД, соопштуваат извори од американските и европските безбедносни служби, пренесува Танјуг.

Бомба на ИД – најверојатна причина за падот на рускиот Ербас
Бомба на ИД – најверојатна причина за падот на рускиот Ербас

Официјалната истрага…