Балкан

Бомба во седиштето на противпожарната бригада во Белград?

Бомба во седиштето на противпожарната бригада во Белград?

На телефонската линија 192 е примена анонимна дојава дека во седиштето на противпожарната бригада во Белград е поставена ексползивна направа, јавува Телеграф.

Веднаш по дојавата пожарникарите се евакуирани, а полициска екипа е на лице мето, да утврдат дали станува збор за лажна пријава или навистина има поставено бомба во седиштето на противпожарната бригада.