четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Бонева: Скандалозно е што СДСМ носи сведоци за приговор кој се однесува на БЕСА

Кој ја донесе госпоѓата, политичкиот претставник на СДСМ, кој што и поставуваше прашања или БЕСА, бидејќи приговорот, подвлече членот на ДИК, Силвана Бонева, е поднесен од страна на БЕСА.

бонева

Поврзани вести

-Ова го прашувам бидејќи членот на СДСМ поставува прашање, а ние разговараме за приговор од БЕСА. Жената беше донесена од претставник на СДСМ а приговорот е од БЕСА. Па прашувам , како може претставникот на СДСМ да носи сведок за приговор од БЕСА, праша Бонева.

Најчитани вести