понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Босанците и Хрватите меѓу најнеиздржливите во кревет!

seks-1386348427-21536

Последни вести

Босна и Херцеговина се наоѓа меѓу земјите чии граѓани се најмалку издржливи во сексот, покажале резултатите од едно истражување на порно страница.

Тие за своето истражување се служиле со податоците околу гледаноста.

Така во предвид го зеле и податокот колку време корисниците трошат следејќи ја оваа страница, па направиле скала од еден до шест.

Најдобри се оние со резултат над 15 минути, додека најлоши се оние кои поминале од 5 до 6 минути пред екранот.

Најиздржливи според оваа страница се Кинезите и жителите на Мадагаскар. Хрватите се на близу дното со просек од 7,31 минута.

Најчитани вести