Спорт

Босанец се “офајдил” поприлично – добил 52 илјади евра во обложувалница

Босанец се “офајдил” поприлично – добил 52 илјади евра во обложувалница
Босанец се "офајдил" поприлично - добил 52 илјади евра во обложувалница

Вчера, тој одиграл два идентични тикети со 20 натпревари и сите ги погодил, со што заработил вкупна сума од околу 52 илјади евра.

Каква среќа имал, најдобро говори и фактот што последен натпревар што го чекал за добивка бил оној меѓу Индепендиенте и Ривер Плата на кој очекувал најмалку три гола. Погодокот што му ги донел парите е постигнат во 88-та минута.

Стара обложувачка поговорка "Кога сака - сака"
Стара обложувачка поговорка “Кога сака – сака”