Магазин

Босанска предвидувачка: Аркан е жив, Цеца го издржува

Босанска предвидувачка: Аркан е жив, Цеца го издржува

Азра Муратовиќ, е босанска гатачка која на јавноста и е позната како жена која „гледа“ на лажици.

Нејзината моќ да гледа на лажици, некои ќе ги насмее, но некои може и да ги наежи, а на вас ви останува дали ќе и верувате или не.

„Одговорно тврдам дека Жељко Ражњатовиќ Аркан е уште жив. На сон го видов дека е жив додека се клањав и знам дека наскоро ќе бидат доставени докази за тоа дека Аркан не е умрен. Жената го издржува и тоа сум го видела. Ќе биде повикан од еден човек, па тој детал ме заинтригираше. Затоа решив да гледам на лажаици за да дознаам кој е тој човек. Седмата лажица ми покажа дека Аркан ќе има големи проблеми со тој човек“, изјавила за босанските медиуми Азра, но не навела каде Цеца го крие.

ceca-arkan-1386881646-411445

Од друга страна вели и дека Цеца само глуми „ожалостена вдовица“, а всушност таа е таа која него го издржува.

prorocica-azira-kasike-gleda-u-kasike-foto-prorocicaazira-com-1417166264-594063

Чуда од лажиците на Азра

Освен предвидувањата за Аркан, Азра гледала на лажици и за низа личности од естрадата.

neda-ukraden-damir-dervisagic-1402687638-515299

За Неда Украден, Азра прредвидела дека и претстои мажачка и идеален брак, што се покажало во правата лажица, а додека пак во четвртата, таа видела дека ќе има здравствени проблеми и дека ќе мора да оди на лекар.

severina-vuckovic-foto-marina-lopicic-1417166746-594065

Во своите пророштва, Азра за Северина Вучковиќ вели дека во петата лажица видела дека таа ќе се смири со Милан Поповиќ, додека пак, првата покажува дека дека тие ќе добијат уште едно дете.

Арза има предвидувано и за Ханка Палдум, Шабан Шаулиќ, Здравко Чолиќ и многу други