четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Божик неработен за сите граѓани, Бадник за православните верници

ministerstvo za trud i socijalna politika

Последни вести

Првиот ден Божик – 7 јануари, кој се паѓа во четврток, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија согласно Законот за празници.

Министерството за труд и социјална политика информира дека покрај овој ден, за верниците од православна вероисповед неработен ќе биде и 6 јануари – Бадник.

Најчитани вести