Македонија

Бранко Героски се заканува со оружје

Бранко Героски се заканува со оружје

Ќе го користам правото од евентуални напади да се бранам со сите законски начини, вклучително и со пиштол.

Ова на својот профил на социјалната мрежа „Фејсбук“, го напиша уредникот на опозицискиот портал „Плус инфо“, Бранко Героски, објавува „Курир“.

Со овој статус Бранко Героски се закани со оружје јавно.

geroski-zakana

Исто така, тој на Фејсбук објави дека има дозвола и поседува пиштол.