Македонија

„Бранко“ пристигна во Скопје

„Бранко“ пристигна во Скопје

Циклонот кој го носи името „Бранко“ пристигна во Скопје.

Во моментов главниот град е зафатен од силни ветрови, грмежи и пороен дожд.

Каква штета „Бранко“ ќе остави зад себе останува да видиме