Македонија

„Бранко“ се закани со дрво пред Влада

„Бранко“ се закани со дрво пред Влада

Невремето кое ја зафати Македонија, а кое во Србија го крстија „Бранко“ направи штета пред зградата на Владата на Република Македонија.

Засега порталот „Репиублика“ објави неколку фотографии.

Погледнете

50000465345345

50000b-520x29