Магазин

Брат му на Новак Ѓоковиќ си ја покажа девојката

Брат му на Новак Ѓоковиќ си ја покажа девојката

Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Ѓорѓе Ѓоковиќ деновиве и тоа како ужива.

На Фејсбук профилот објави фотографија со новата девојка под која напишал „мојата поубава половина“

Вереницата на Новак, Јелена Ристиќ судејќи според се, повеќе не е единствената снаа во семејството на Ѓоковиќ.Но дали Ѓорѓе ка запознал својата избраничка со родителите Дијана и Срѓан, се уште не е познато.