Македонија

Братот на возачот што го прегази малиот Алмир: Бевме нападнати и бегавме…

Братот на возачот што го прегази малиот Алмир: Бевме нападнати и бегавме…
Јас сум братот на возачот, оној што го вадат од возилото на снимкава. Не нападнаа за глупости… Влеговме во кола ни дотрчаа 3-4 Aлбанци ни ја скршија шофершајбната со боксачи (веднаш повикавме полиција) ние побегнавме но завршивме во слепа улица. Вака братот на Бојан Илиќ, Бобан ја започнува својата верзија за настанот кој ја потресе Македонија.