Македонија,Крими хроника

Братска тепачка во Богданци

Братска тепачка во Богданци

Полициската Станица Гевгелија поднесе кривична пријава против М.У.(49) од Богданци за сторено кривично дело „тешка телесна повреда“.

Имено, на 09.08.2014 година, во 09,30 часот во семејната куќа на ул. „Кукушка“ во Богданци пријавениот со тврд предмет му нанел тешка телесна повреда на неговиот брат.