Бразил2014

Бразилски облини за репрезентативците на Англија

Бразилски облини за репрезентативците на Англија

Убедливо најубав поглед, кога се во прашање хотелите, во кои се сместени фудбалските репрезентации, има тој во кој се сместени репрезентативците на Англија.

Хотелот е лоциран во срцето на Рио де Женеиро, на неколку метри од прекрасната песочна плажа, а од хотелските балкони, избраниците на Рои Хоџсон уживаат во прекрасна глетка која е зачинета со неколку прекрасни девојки кои на најдобар можен начин ги истакнаа своите облини.