Свет

Бриселската полиција трага по напаѓачите

Бриселската полиција трага по напаѓачите

Како што јавуваат белгиските медиуми, повикувајќи се на судски извори во тек се пребарувања во регионот Брисел.

Полицијата активно трага по лицата за кои постои сомнение дека се поврзани со нападите.

Кои се најверојатните напаѓачи погледнете на следниот линк.