Магазин

ФОТО: Будење со семејството Ѓоковиќ

ФОТО: Будење со семејството Ѓоковиќ

Будење со семејството Ѓоковиќ. Сопругата на Новак, Јелена Ѓоковиќ, објави фотографија на која е нивниот син Стефан заедно со двете кучиња.

На фотографијата се гледаат плажата и изгрејсонцето…

djokovic-izgrejsonce-1

Нашите утра се најубави, среќна мама, напиша Јелена под фотографијата.