Балкан

Бугарка го претепала својот сопруг

Веселинка Надрљански од Бугарија брутално го претепала и избркала од дома својот сопруг.

Осумдесет и пет годишникот се здобил со тешки телесни повреди, при што е пренесен во болница. Двајцата сопружници привремено престојувале во Србија.

Александар изјавил дека бил нападнат без причина, а откако бил пуштен од болница, се вратил дома. За жал, Веселинка повторно го избркала. Овој пат полицијата ја уапсила.