Македонија

Булевар Србија без вода

Булевар Србија без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека без вода од 10:30 часот, останале корисниците на булеварот Србија број 1 во Лисиче.

„ Без вода од 10:30 часот се шест куќи на булеварот Србија. Корисниците повторно ќе бидат снабдени со вода за пиење кога ќе се санира настанатиот дефект“, се вели во соопштението.