Магазин

Булок: Блазе си и на сопругата на Клуни

Булок: Блазе си и на сопругата на Клуни

Во новиот филм „Our Brand Is Crisis“, Сандра Булок (51) игра со своите добри пријатели, Џорџ Клуни (54) и Били Боб Торнтон (60).

– Клуни веќе со години е истиот. Блазе си и на неговата сопруга, рече Булок. За Били рече дека изгледа како во секој момент некогој ќе убие.

– Додека разговарате со него, имате чувство дека држи нож во задниот џеб. Го обожувам, рече актерката.